Tratamentul cariei simple

200 RON

Tratamentul cariei simple - Vivenda Smile
Icon dentist Vivenda Smile

Detalii despre tratament

Caria simplă afectează doar ţesuturile dure ale dintelui, la nivelul smalţului sau al dentinei, fără infectarea pulpei dentare. Simptomele sunt durerile uşoare la dulce sau rece şi o jenă la masticaţie. În cazul în care procesul carios este mai avansat, zona poate reţine resturi alimentare şi se pot simţi, cu ajutorul limbii, margini tăioase sau ascuţite.

Primul pas în tratamentul cariei simple îl reprezintă diagnosticarea corectă a afecţiunii. Aceasta se face pe baza simptomelor descrise de către pacient şi a unor manevre simple realizate de medicul stomatolog. Urmează apoi curăţarea minuţioasă a ţesuturilor dentare afectate, aplicarea unor materiale cu efect protector şi refacerea dintelui printr-o obturație fotopolimerizabilă definitivă, într-o nuanţă cât mai apropiată de culoarea naturală a dintelui.

0
Pacienţi mulţumiţi
0 %
Rată de succes
0
Tratamente reuşite
0
Ani de activitate
Testimoniale

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Vivenda Smile?

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile noastre și au fost foarte mulțumiți. De la tratamente dentare, la extracții chirurgicale, coroane și proteze dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat.

Sunt foarte mulţumită de ceea ce am lucrat la domnul doctor Gamureac Ion, lucrează foarte bine, iar raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

  Chirca Cristina Mihaela

  Personalul pregătit, preţuri bune şi explicaţii detaliate pentru orice intervenţie. Asta am constatat în urma unui implant dentar aici şi alte mici intervenţii. Recomand!

   Vasile Serbanica

   D-nul doctor Gamureac Ion este un stomatolog excepţional, sociabil şi mereu cu zâmbetul pe buze. Teama de a merge la stomatolog a dispărut după prima şedinţă.

    Tatiana Benea

    Recomand cu mare încredere! Dr. Ion este un medic stomatolog extraordinar de bun, care tratează pacienţii la cel mai înalt nivel de profesionalism, pe care rar îl mai întalneşti.

     Valeria Caraji

     Recomand pe d-nul doctor Gamureac Ion pentru profesionalism, răbdare şi "mâna uşoară", datorită căreia nu am simţit niciun discomfort. Mulţumesc!

      Ştefania Rădulescu

      Ne găsești și aici!