Şoseaua Morarilor, 4C, Bloc H2, Bucureşti

Program: 09:00 - 18:00

Vivenda Smile Logo
075 89 89 888

Sinus lifting

3000 RON

Sinus Lifting - Vivenda Smile

Detalii despre tratament

Sinus lift-ul este o operație chirurgicală care se efectuează pentru a crește volumul osului atrofiat în zona dinților laterali superiori astfel încât să aibă o grosime suficientă pentru instalarea unui implant dentar. Pentru ”a construi” osul, podeaua sinusului maxilar este ridicată prîntr-o mică deschidere în maxilar. Apoi, materialul de adiție este plasat.

Maxilarul superior diferă față de celelalte oase ale corpului, în principal prin prezența în interiorul său a unei cavități de mari dimensiuni, numită sinus maxilar, ce ocupă aproape întregul său corp. Sinusul maxilar este căptușit cu o membrană mucoasă subțire (de altfel, inflamația sa se numește sinuzită) și este umplut în mod normal cu aer (pneumatizat) datorită comunicării cu cavitatea nazală prîntr-o deschidere pe suprafața interioară a osului maxilar.

Peretele osos inferior al sinusului maxilar este subțire și este situat chiar în zona rădăcinilor dinților superiori laterali (în special a molarilor). Această înălțime osoasă este suficientă pentru a susține dinți naturali și pentru a distribui forța masticatorie. Dar, în cazul pierderii dinților laterali, problema inserării implanturilor, care vor deveni un suport pentru viitoarele coroane ceramice, devine relevantă. În acest caz, factorul decisiv care determină succesul inserării implanturilor dentare în maxilarul superior este tocmai înălțimea osului de la marginea inferioară a maxilarului până la fundul sinusului maxilar.

0
Pacienţi mulţumiţi
0 %
Rată de succes
0
Tratamente reuşite
0
Ani de activitate
Testimoniale

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Vivenda Smile?

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile noastre și au fost foarte mulțumiți. De la tratamente dentare, la extracții chirurgicale, coroane și proteze dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat.

Sunt foarte mulţumită de ceea ce am lucrat la domnul doctor Gamureac Ion, lucrează foarte bine, iar raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

  Chirca Cristina Mihaela

  Personalul pregătit, preţuri bune şi explicaţii detaliate pentru orice intervenţie. Asta am constatat în urma unui implant dentar aici şi alte mici intervenţii. Recomand!

   Vasile Serbanica

   D-nul doctor Gamureac Ion este un stomatolog excepţional, sociabil şi mereu cu zâmbetul pe buze. Teama de a merge la stomatolog a dispărut după prima şedinţă.

    Tatiana Benea

    Recomand cu mare încredere! Dr. Ion este un medic stomatolog extraordinar de bun, care tratează pacienţii la cel mai înalt nivel de profesionalism, pe care rar îl mai întalneşti.

     Valeria Caraji

     Recomand pe d-nul doctor Gamureac Ion pentru profesionalism, răbdare şi "mâna uşoară", datorită căreia nu am simţit niciun discomfort. Mulţumesc!

      Ştefania Rădulescu

      Ne găsești și aici!