Restaurare cu pivot din fibra de sticla

250 RON

Restaurare cu pivot - Vivenda Smile

Detalii despre tratament

Smaltul si dentina au proprietati fizice diferite. Un dinte natural este astfel conceput incat sa reziste si sa fie functional de-a lungul vietii. Pierderea de substanta dentara trebuie sa fie luata in consideratie nu doar printr-o descriere generala a distructiei respective din punct de vedere fizic, ci trebuie explicitat si raportul dintre smaltul si dentina remanenta pentru fiecare dintre pereti, dar mai ales consecintele clinice ale acestei pierderi.

Optiunile de tratament in cazul dintilor care prezinta o pierdere importanta de tesut dentar coronar implica, de cele mai multe ori, restaurarea corono-radiculara cu ajutorul pivotilor. Principalul scop al unui pivot este acela de a retentiona materialul din care se face bontul coronar, oferind o forma propice de retentie a materialului coronar. Materialele moderne reusesc sa imite si sa simuleze pro­prietatile structurii dentare naturale, oferind medicilor stomatologi sansa de a avea si alta optiune pe langa restaurarile indirecte realizate cu ajutorul laboratorului dentar.

In restaurarea corono-radiculara sunt folositi pivoti metalici si nemeta­lici. Pivotii metalici sunt realizati in laboratorul de tehnica dentara sau se gasesc deja fabricati, fiind adaptati in cabinet de catre medicul dentist. Pivotii nemetalici, considerati fizionomici, se pot realiza la randul lor in laboratorul de tehnica dentara, din zirconiu, sau se gasesc deja fabricati din fibra de sticla. Refacerile corono-radiculare cu pivoti metalici sau nemetalici reprezinta solutia corecta, ambele optiuni avand acelasi rezultat clinic in considerarea calitatii tratamentului si a durabilitatii in timp.

0
Pacienţi mulţumiţi
0 %
Rată de succes
0
Tratamente reuşite
0
Ani de activitate
Testimoniale

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Vivenda Smile?

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile noastre și au fost foarte mulțumiți. De la tratamente dentare, la extracții chirurgicale, coroane și proteze dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat.

Sunt foarte mulţumită de ceea ce am lucrat la domnul doctor Gamureac Ion, lucrează foarte bine, iar raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

  Chirca Cristina Mihaela

  Personalul pregătit, preţuri bune şi explicaţii detaliate pentru orice intervenţie. Asta am constatat în urma unui implant dentar aici şi alte mici intervenţii. Recomand!

   Vasile Serbanica

   D-nul doctor Gamureac Ion este un stomatolog excepţional, sociabil şi mereu cu zâmbetul pe buze. Teama de a merge la stomatolog a dispărut după prima şedinţă.

    Tatiana Benea

    Recomand cu mare încredere! Dr. Ion este un medic stomatolog extraordinar de bun, care tratează pacienţii la cel mai înalt nivel de profesionalism, pe care rar îl mai întalneşti.

     Valeria Caraji

     Recomand pe d-nul doctor Gamureac Ion pentru profesionalism, răbdare şi "mâna uşoară", datorită căreia nu am simţit niciun discomfort. Mulţumesc!

      Ştefania Rădulescu

      Ne găsești și aici!