Informațiile pe care trebuie să le cunoști înainte de a apela la tratamentul pentru Dantură fixă în 24h

În cazul în care ai auzit de la o cunoștință despre tratamentul pentru dantură fixă în 24h și te interesează foarte tare acest subiect, este foarte important ca înainte de a merge în cabinet să cunoști câteva informații elementare. 

Citește în continuare articolul și află tot ceea ce trebuie să știi din timp despre acest tip de tratament dentar. Este ideal să fii informat, pentru a ști la ce să te aștepți. 

Iată ce trebuie să știi despre procedura pentru dantură fixă în 24h, înainte de vizita în cabinetul stomatologic:

  • Implanturile pentru dantură fixă în 24h sunt dedicate anumitor categorii de pacienți

Dacă ai parodontoză, îți lipsesc foarte mulți dinți de pe o arcadă sau mai ai foarte puțini dinți în cavitatea bucală, atunci te numeri printre pacienții care au nevoie cu adevărat de acest tip de tratament. Acest tip de tratament este ideal, de asemenea, persoanelor care au pierderi osoase masive. 

Dacă te numeri printre aceste tipuri de pacienți, atunci nu mai sta pe gânduri, ci sună chiar acum pentru o programare, fiindcă fiecare om în parte merită să zâmbească, iar tu o poți face într-un timp foarte scurt cu ajutorul danturii fixe în 24h!

  • Sunt costisitoare

Implanturile pentru dantura fixă în 24h reprezintă un tratament destul de costisitor, deoarece este complicat, se realizează într-un timp extrem de scurt, se folosesc cele mai bune materiale și oferă o durabilitate sporită. Astfel, dacă te interesează astfel de implanturi, trebuie să te aștepți să cheltui o sumă destul de mare de bani.

Însă, dacă pui în balanță eficiența, rezistența, frumusețea și rolul extrem de important al acestor implanturi, cu siguranță nu ți se va mai părea un preț la fel de mare. 

  • Nu se deteriorează

Implanturile pentru dantură fixă în 24h nu se deteriorează, fapt pentru care le poți purta o viață întreagă, fără griji și stres. Din momentul în care ai finalizat un astfel de tratament, poți sta liniștit, deoarece nu vei mai trece prin perioadele grele în care nu aveai cu ce să mesteci preparatele preferate. 

Astfel, implanturile pentru dantura fixă în 24h sunt sigure și te poți bucura la nesfârșit de rezultatul impecabil. 

  • Nu poți sparge nuci cu implanturile dentare

Chiar dacă implanturile dentare sunt sigure, durabile și fixe, acest lucru nu înseamnă că poți sparge nuci între dinți, de exemplu. Trebuie să folosești implanturile exact ca dinții naturali, așa că nu este cazul să exagerezi. 

Partea bună este că poți mânca semințe liniștit, poți savura merele coapte și te poți delecta cu alune prăjite în orice moment al zilei dorești și ai poftă. 

  • Îți pot oferi zâmbet de Hollywood

Dacă toată viața ai visat să ai un zâmbet extrem de alb, atunci implantul pentru dantura fixă în 24h te poate ajuta să obții acest tip de zâmbet demn de Hollywood. Cu toate acestea, dacă vrei ca implanturile să fie cât mai naturale, nu există nicio problemă, fiindcă acestea pot avea nuanța pe care ți-o dorești. 

În cele din urmă, ia aminte la aceste informații, după care mergi în cabinetul specialistului pentru a începe tratamentul!

Distribuie :

Ai intrebari?

Nu ezita sa ne contactezi!

Ne găsești și aici!