Şoseaua Morarilor, 4C, Bloc H2, Bucureşti

Program: 09:00 - 18:00

Vivenda Smile Logo
075 89 89 888

Implant Bredent Sky (Germania)

2500 RON

Fast and Fixed Bredent - Vivenda Smile

Detalii despre tratament

Sistemul SKY Fast&Fixed de la Bredent, folosit și în clinica noastră, presupune o serie de 10 implanturi dentare pentru o protezare completă a gurii. Un dentist îți poate realiza cele 10 implanturi și, pentru că sistemul permite încărcarea imediată, poți pleca din cabinetul unui dentist  cu zâmbetul pe buze.

Pentru maxilar, e nevoie de șase implanturi dentare, pe care se poate monta o lucrare fixă imediat după procedura de implantare care durează, de regulă, câteva ore. Pentru mandibulă, acest sistem se poate monta pe doar patru implanturi dentare, în anumite poziții speciale care permit susținerea unei lucrări dentare fixe complete.

De regulă, o intervenție de acest fel durează 24 de ore. Procedura se face sub anestezie locală în cabinetul unui dentist specializat în chirurgie și implantologie orală.

0
Pacienţi mulţumiţi
0 %
Rată de succes
0
Tratamente reuşite
0
Ani de activitate
Testimoniale

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Vivenda Smile?

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile noastre și au fost foarte mulțumiți. De la tratamente dentare, la extracții chirurgicale, coroane și proteze dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat.

Sunt foarte mulţumită de ceea ce am lucrat la domnul doctor Gamureac Ion, lucrează foarte bine, iar raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

  Chirca Cristina Mihaela

  Personalul pregătit, preţuri bune şi explicaţii detaliate pentru orice intervenţie. Asta am constatat în urma unui implant dentar aici şi alte mici intervenţii. Recomand!

   Vasile Serbanica

   D-nul doctor Gamureac Ion este un stomatolog excepţional, sociabil şi mereu cu zâmbetul pe buze. Teama de a merge la stomatolog a dispărut după prima şedinţă.

    Tatiana Benea

    Recomand cu mare încredere! Dr. Ion este un medic stomatolog extraordinar de bun, care tratează pacienţii la cel mai înalt nivel de profesionalism, pe care rar îl mai întalneşti.

     Valeria Caraji

     Recomand pe d-nul doctor Gamureac Ion pentru profesionalism, răbdare şi "mâna uşoară", datorită căreia nu am simţit niciun discomfort. Mulţumesc!

      Ştefania Rădulescu

      Ne găsești și aici!