Şoseaua Morarilor, 4C, Bloc H2, Bucureşti

Program: 09:00 - 18:00

Vivenda Smile Logo
075 89 89 888

Igienizare totala (Detartraj + Air Flow + Periaj)

250 RON

Igienizare totala - Vivenda Smile

Detalii despre tratament

Detartrajul dentar este o procedură prin care medicul dentist va îndepărta cantitatea de tartru aflată pe suprafețele dentare și interdentare. Acest procedeu este unul lipsit de durere și obligatoriu pentru menținerea unei igiene orale corespunzătoare. Detartrajul efectuat în mod corect este un tip de procedură non-invazivă care nu afectează deloc structura dentară.

Pentru procedura de detartraj medicul va utiliza un aparat care funcționează pe baza ultrasunetelor care vor disloca depozitele de tartru. Astfel dinții vor fi eliberați de sub depunerile nocive care afectează în timp dinții ducând la o mobilitate ridicată. 

Air Flow-ul este o procedură stomatologică prin care dințtii sunt curățati de orice tip de pete. După curățarea cu Air Flow apare un ușor efect de albire și strălucire a dinților. Procedura este efectuată cu ajutorul unui aparat care pulverizează cu viteză mare o substanță specială pe suprafața dinților. Aceasta conține cristale de carbonat de sodiu, care curăță smalțul dinților de pete sau alte depuneri ce nu au putut fi îndepartate cu ajutorul detartrajului și periajului profesional.

0
Pacienţi mulţumiţi
0 %
Rată de succes
0
Tratamente reuşite
0
Ani de activitate
Testimoniale

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Vivenda Smile?

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile noastre și au fost foarte mulțumiți. De la tratamente dentare, la extracții chirurgicale, coroane și proteze dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat.

Sunt foarte mulţumită de ceea ce am lucrat la domnul doctor Gamureac Ion, lucrează foarte bine, iar raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

  Chirca Cristina Mihaela

  Personalul pregătit, preţuri bune şi explicaţii detaliate pentru orice intervenţie. Asta am constatat în urma unui implant dentar aici şi alte mici intervenţii. Recomand!

   Vasile Serbanica

   D-nul doctor Gamureac Ion este un stomatolog excepţional, sociabil şi mereu cu zâmbetul pe buze. Teama de a merge la stomatolog a dispărut după prima şedinţă.

    Tatiana Benea

    Recomand cu mare încredere! Dr. Ion este un medic stomatolog extraordinar de bun, care tratează pacienţii la cel mai înalt nivel de profesionalism, pe care rar îl mai întalneşti.

     Valeria Caraji

     Recomand pe d-nul doctor Gamureac Ion pentru profesionalism, răbdare şi "mâna uşoară", datorită căreia nu am simţit niciun discomfort. Mulţumesc!

      Ştefania Rădulescu

      Ne găsești și aici!