Şoseaua Morarilor, 4C, Bloc H2, Bucureşti

Program: 09:00 - 18:00

Vivenda Smile Logo
075 89 89 888

Descoperă experiența Vivenda Smile

Implantologie și reabilitări complete în București

Redefinim estetica zâmbetului

De ce să ne alegi

Specialiști în estetică

Frumusețea zâmbetului tău este una din prioritățile clinicii Vivenda Smile, iar tehnicile revoluționare din estetica dentară ne ajută să îndepărtăm orice defect.

Diagnosticare precisă

Înainte de a începe orice tratament sau intervenție, specialiștii Vivenda Smile vor efectua o evaluare amănunțită, și doar apoi vor începe aplicarea tratamentelor.

Transparență în costuri

Îți oferim toate detaliile privind procedurile și costurile acestora înainte de a începe, astfel încât să cunoști din start fiecare aspect.

Medici calificați

Pentru toate nevoile tale, clinica Vivenda Smile îți pune la dispoziție medici specializați în toate ramurile stomatologiei: de la profilaxie, la estetică sau implantologie.

Programare rapidă

Nu mai aștepta zile în șir pentru o programare. La Vivenda Smile, te putem programa în maxim 24 de ore, respectând nevoia ta de rapiditate și eficiență.

Totul într-un singur loc

Oferim avantajul de a avea tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc. De la diagnosticare până la finalizarea tratamentului, Vivenda Smile îți oferă servicii stomatologice integrate, economisindu-ți timp și garantând continuitate în îngrijire.

O nouă viziunea asupra stomatologiei moderne

La Vivenda Smile, punem preț pe zâmbetul și încrederea ta. Situată în inima Bucureștiului, clinica dentară Vivenda Smile îmbină tehnologia de vârf cu vasta experiență a echipei pentru a oferi cele mai bune servicii stomatologice.

Un zâmbet perfect în numai 24 de ore? Da, este realizabil la Vivenda Smile, grație experților noștri în implanturi dentare și reabilitări complete. Propunem soluții adaptate fiecărei nevoi, garantând calitatea și eficiența tratamentului. A opta pentru Vivenda Smile înseamnă a alege nu doar excelența în servicii stomatologice, ci și convingerea că te afli în mâinile celor mai buni specialiști.

Sănătatea orală nu se rezumă doar la estetică. Ea înseamnă confort, funcționalitate și o viață de calitate superioară. La Vivenda Smile, nevoile tale sunt pe primul loc, realizând fiecare intervenție cu maximă precizie și dedicare.

Investește în zâmbetul tău. Alege Vivenda Smile.

Tratament complet sub un singur acoperiș

Servicii

Implanturi dentare

Implanturi dentare

Soluții moderne pentru a înlocui dinții lipsă, garantând un aspect natural și funcționalitate deplină.

Reabilitări complete

Reabilitări complete

Recuperează-ți zâmbetul într-un timp record cu ajutorul tehnologiilor revoluționare.

Albirea dinților

Albirea dinților

Strălucește în fiecare moment cu un zâmbet luminos și atrăgător, mai alb cu până la 8 nuanțe.

Fațete dentare

Fațete dentare

Corectează imperfecțiunile estetice și bucură-te de un zâmbet de Hollywood.

Coroane dentare

Coroane dentare

Restaurează și protejează dinții afectați, menținând un aspect natural.

Tratamentul cariei

Tratamentul cariei

O abordare eficientă pentru a combate caria și a preveni complicațiile acesteia.

Mai mult decât un cabinet stomatologic

Descoperă și tu secretul unui zâmbet perfect, care deschide drumuri și leagă prietenii. Te așteptăm să ne treci pragul curând, pentru a te bucura de serviciile clinicii Vivenda Smile.

fast and fixed
fast and fixed

Pacienții ne recomandă cu încredere

Ne-a fost încredințată această responsabilitate cu scopul de a îmbunătăți viața pacienților noștri. Rezultatele lor sunt dovada faptului că și tu vei fi pe mâini bune la clinica Vivenda Smile.

Ești pe mîini bune

Dr. Ion Gamureac – Medicul care te va ajuta să definești zâmbetul ideal

Absolvent al USMF “N.Testemițanu” din Chișinău, Rep. Moldova, și al multor cursuri internaționale, dr. Ion Gamureac te va ajuta să obții rezultatele dorite. Este un profesionist desăvârșit, cu o vastă experiență în domeniul implantologiei.

Sub îndrumarea sa și cu sprijinul unei echipe de specialiști în implantologie și chirurgie maxilo-facială, te poți aștepta la un plan de tratament optim și personalizat. 

Fie că este vorba despre înlocuirea unui singur dinte sau proceduri chirurgicale complexe, dr. Gamureac pune mare accent pe dedicație și profesionalism în fiecare caz tratat.

  • Peste 1000 de pacienți tratați cu implant dentar.

  • Peste 98% rata de succes a tratamentului.

  • Prezintă toate variantele de tratament posibile datorită echipei multidisciplinare din jurul sau.

Colaborăm cu branduri recunoscute la nivel global

La Vivenda Smile, calitatea este esențială. Astfel, ne-am aliat cu branduri de renume global pentru a asigura tratamente de top. 

Contactează-ne

Trimite-ne un mesaj acum!

Ne puteţi contacta prin formularul alăturat. Unul dintre colegii noştri va lua legătura cu dumneavoastră pentru a stabili toate detaliile în vederea unei programări la Vivenda Smile.

Telefon

075 89 89 888

Program

09:00 - 18:00