Şoseaua Morarilor, 4C, Bloc H2, Bucureşti

Program: 09:00 - 18:00

Vivenda Smile Logo
075 89 89 888

GDPR

Conform cerintelor noului Regulament de Protectie a datelor personale 2016/679 adoptat de Uniunea Europeana,in vigoare de la data de 25 mai 2018 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC VIVENDA SMILE S.R.L. cu sediul în Şoseaua Morarilor, Nr. 4C, Bl. H2, Parter. Spaţiul comercial nr.1, Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/2882/2018 , cod unic de inregistrare 38946589 și reprezentată online prin intermediul site-ului web vivenda-smile.ro, în calitate de operator de date vă transmitem această Notă de informare pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.

Prin completarea paginii de inregistrare datelor pe site-ul vivenda-smile.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email, nume, prenume, numar de telefon, adresa personala) sa intre in baza de date a societatii SC VIVENDA SMILE S.R.L. si sa fie prelucrate si folosite pentru o perioada ce nu va depasii 5 ani de catre aceasta in conformitate cu Regulamentul de Protectie a Datelor Personale aplicat de Uniunea Europeana la data de 25 mai 2018. Scopul colectarii datelor dvs de catre SC VIVENDA SMILE S.R.L. este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing, mesaje de raspuns referitoare la intrebarile d-voastra.

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre SC VIVENDA SMILE S.R.L., prin angajatii sai si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia institutiilor publice, companiilor de analiza a datelor in scopul cresterii vanzarilor, cu care SC VIVENDA SMILE S.R.L. are un acord de confidentialitate.

SC VIVENDA SMILE S.R.L. garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere conform noului Regulament pentru Protectia datelor Personale aplicat de Uniunea Europeana la data de 25 mai 2018.

Conform noului Regulament pentru Protectia datelor Personale aplicat de Uniunea Europeana la data de 25 mai 2018, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea lor.