Extractie mono/pluriradicular

200 RON

Extractie mono-pluriradicular - Vivenda Smile

Detalii despre tratament

Dinții monoradiculari (cu o singură rădăcina) sunt dinții frontali (incisivii și caninii) și premolarii (primul premolar superior are, de multe ori, și două rădăcini). Extracțiile monoradicularilor sunt, de cele mai multe ori, intervenții simple și rapide. Extracția trebuie să fie una atraumatică, astfel încât să se evite fractura osului în jurul dintelui extras. De multe ori, se poate insera un implant în locul acestor dinți proaspăt extrași chiar în aceeași ședință.

Dinții pluriradiculari au mai multe rădăcini și sunt mai dificil de extras.

După efectuarea anesteziei, tot în vederea evitării traumatismelor și a fracturilor osoase în jurul dinților extrași se va realiza secționarea dinților pluriradiculari în mai multe segmente (de obicei atâtea segmente câte rădăcini are dintele), fiecare segment urmând să fie extras separat mult mai ușor (asemănător unei extracții de dinte monoradicular).

0
Pacienţi mulţumiţi
0 %
Rată de succes
0
Tratamente reuşite
0
Ani de activitate
Testimoniale

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Vivenda Smile?

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile noastre și au fost foarte mulțumiți. De la tratamente dentare, la extracții chirurgicale, coroane și proteze dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat.

Sunt foarte mulţumită de ceea ce am lucrat la domnul doctor Gamureac Ion, lucrează foarte bine, iar raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

  Chirca Cristina Mihaela

  Personalul pregătit, preţuri bune şi explicaţii detaliate pentru orice intervenţie. Asta am constatat în urma unui implant dentar aici şi alte mici intervenţii. Recomand!

   Vasile Serbanica

   D-nul doctor Gamureac Ion este un stomatolog excepţional, sociabil şi mereu cu zâmbetul pe buze. Teama de a merge la stomatolog a dispărut după prima şedinţă.

    Tatiana Benea

    Recomand cu mare încredere! Dr. Ion este un medic stomatolog extraordinar de bun, care tratează pacienţii la cel mai înalt nivel de profesionalism, pe care rar îl mai întalneşti.

     Valeria Caraji

     Recomand pe d-nul doctor Gamureac Ion pentru profesionalism, răbdare şi "mâna uşoară", datorită căreia nu am simţit niciun discomfort. Mulţumesc!

      Ştefania Rădulescu

      Ne găsești și aici!