Şoseaua Morarilor, 4C, Bloc H2, Bucureşti

Program: 09:00 - 18:00

Vivenda Smile Logo
075 89 89 888

Extracție implant

400 RON

Extractie implant

Detalii despre tratament

Statisticile arata ca peste 95% din tratamentele cu implanturi dentare sunt realizate cu succes, procentul putand sa ajunga pana la 98% in conditiile in care sunt ingrijite corespunzator la domiciliu, iar pacientul se prezinta periodic la cabinetul stomatologic pentru igienizari profesionale (o data la 6 luni).

Totusi, in anumite situatii, tratamentul cu implant dentar poate fi un esec din diverse motive, cum ar fi:

 • periimplantita – infectie in zona implantului;
 • implant dentar pus gresit – pozitionarea nefavorabila a implantului;
 • pierderea osoasa din zona unde a fost inserat implantul;
 • fracturarea implantului dentar (mai rar);
 • anumite boli ale gingiilor;
 • diferite boli (artrita reumatoida, lupus, diabetul de tip 1 sau diabetul de tip 2 necontrolat, iradierea maxilarelor in caz de cancer etc.)
0
Pacienţi mulţumiţi
0 %
Rată de succes
0
Tratamente reuşite
0
Ani de activitate
Testimoniale

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Vivenda Smile?

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile noastre și au fost foarte mulțumiți. De la tratamente dentare, la extracții chirurgicale, coroane și proteze dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat.

Sunt foarte mulţumită de ceea ce am lucrat la domnul doctor Gamureac Ion, lucrează foarte bine, iar raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

  Chirca Cristina Mihaela

  Personalul pregătit, preţuri bune şi explicaţii detaliate pentru orice intervenţie. Asta am constatat în urma unui implant dentar aici şi alte mici intervenţii. Recomand!

   Vasile Serbanica

   D-nul doctor Gamureac Ion este un stomatolog excepţional, sociabil şi mereu cu zâmbetul pe buze. Teama de a merge la stomatolog a dispărut după prima şedinţă.

    Tatiana Benea

    Recomand cu mare încredere! Dr. Ion este un medic stomatolog extraordinar de bun, care tratează pacienţii la cel mai înalt nivel de profesionalism, pe care rar îl mai întalneşti.

     Valeria Caraji

     Recomand pe d-nul doctor Gamureac Ion pentru profesionalism, răbdare şi "mâna uşoară", datorită căreia nu am simţit niciun discomfort. Mulţumesc!

      Ştefania Rădulescu

      Ne găsești și aici!