Extractie dinti temporari/mobili

100 RON

Extractie dinte - Vivenda Smile

Detalii despre tratament

Uneori, dintii permanenti nu sunt asezati in mod direct sub dintii de lapte, fapt ce face ca radacinile dintilor de lapte sa fie puternice si sa nu cada cand trebuie. Cand acest lucru are loc, copilul va avea doua randuri de dinti, atat cei definitivi, cat si cei temporari. In acest caz se recomanda extractia dintilor temporari.

Un alt caz ce necesita extractia dintilor temporari este reprezentat de dintii foarte cariati, sparti, ce provoaca dureri copilului. In acest caz dintii temporari trebuie extrasi imediat, deoarece afecteaza dintele definitiv ce isi are locul chiar sub el.

Tot la extractie ajung si dintii temporari fracturati din cauza unor incidente.

0
Pacienţi mulţumiţi
0 %
Rată de succes
0
Tratamente reuşite
0
Ani de activitate
Testimoniale

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Vivenda Smile?

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile noastre și au fost foarte mulțumiți. De la tratamente dentare, la extracții chirurgicale, coroane și proteze dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat.

Sunt foarte mulţumită de ceea ce am lucrat la domnul doctor Gamureac Ion, lucrează foarte bine, iar raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

  Chirca Cristina Mihaela

  Personalul pregătit, preţuri bune şi explicaţii detaliate pentru orice intervenţie. Asta am constatat în urma unui implant dentar aici şi alte mici intervenţii. Recomand!

   Vasile Serbanica

   D-nul doctor Gamureac Ion este un stomatolog excepţional, sociabil şi mereu cu zâmbetul pe buze. Teama de a merge la stomatolog a dispărut după prima şedinţă.

    Tatiana Benea

    Recomand cu mare încredere! Dr. Ion este un medic stomatolog extraordinar de bun, care tratează pacienţii la cel mai înalt nivel de profesionalism, pe care rar îl mai întalneşti.

     Valeria Caraji

     Recomand pe d-nul doctor Gamureac Ion pentru profesionalism, răbdare şi "mâna uşoară", datorită căreia nu am simţit niciun discomfort. Mulţumesc!

      Ştefania Rădulescu

      Ne găsești și aici!