Despre noi

Despre noi

Povestea noastră - Vivenda Smile

Suntem o echipă de profesioniști pasionați și dedicați stomatologiei, care a pornit de la premisa că fiecare pacient este unic și merită să aibă parte de cel mai bun tratament. Misiunea noastră este să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, într-un mediu de încredere și confortabil pentru întreaga familie. Echipați cu tehnică de ultimă generație și doctorii cu experiență, clinica oferă un spectru larg de sevicii ca tu să te bucuri de un zâmbet frumos și sănătos.

Suntem mândri să stabilim noi standarde pentru grija față de pacienți, într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, pe care o vei simți din momentul în care vei păși pragul clinicii.

0
Pacienţi mulţumiţi
0 %
Rată de succes
0
Tratamente reuşite
0
Ani de activitate
Dr. Gamureac Ion

Dr. Gamureac Ion

Doctor Gamureac Ion

Dr. Gamureac Ion, Medic stomatolog generalist cu competenţă în implantologie şi chirurgie dento-alveolară a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemitanu”, Facultatea de Stomatologie, Republica Moldova.

Competenţă in implantologie

Această competenţă a fost obţinută în urma promovării examenului de evaluare ,organizat de Ministerul Sănătăţii, Bucureşti, România.

Diploma implantologie - Vivenda Smile
Diploma megagen - Vivenda Smile
Diploma plasmolifting - Vivenda Smile

Blog

Pașii către un zâmbet perfect:

01

Programează-te!

Lasă-ne un mesaj sau contactează-ne la numărul afișat pentru a evita aglomerările din cadrul clinicii noastre. Ținem la sănătatea voastră și a celor din jur.

02

Te așteptăm la consultație!

Împreună vom stabili care sunt nevoile tale, iar noi te vom ajuta în a găsi cele mai bune soluții potrivite pentru tine! Zâmbetul tău, prioritatea noastră.

03

Împreună rezolvăm!

Medicii de la Vivenda Smile sunt pregătiți din toate punctele de vedere să-și facă meseria la cel mai înalt grad al calității, cu dăruire și responsabilitate.

04

Satisfacție garantată!

Suntem focusaţi pe oferirea pacienţilor noştri cea mai bună experienţă la fiecare vizită. Fericirea ta este și a noastră!

Icon dentist Vivenda Smile
fast and fixed
fast and fixed

Ce ne recomandă?

Când intră pe ușa unui cabinet stomatologic, orice pacient își dorește să fie tratat cu cea mai mare grijă și să beneficieze de un tratament lipsit de dureri. Suntem foarte atenți la confortul pacienților noștri. La clinica Vivenda Smile fiecare pacient se bucură de un mediu cald și primitor. Medicul specialist îți va pune la dispoziție toate informațiile, soluții moderne de tratament și te va ajuta să iei cele mai bune decizii.

Grijă, transparență și onestitate
100%
Tratamente de calitate
100%
Profesionalism
100%
Satisfacția clienților
100%