Şoseaua Morarilor, 4C, Bloc H2, Bucureşti

Program: 09:00 - 18:00

Vivenda Smile Logo
075 89 89 888

De ce să alegi clinica noastră pentru tratamentul Danturii fixe în 24h?

Ai decis că a venit momentul să apelezi la dantura fixă în 24h, însă nu știi unde anume să mergi pentru ca această intervenție să fie de nota 10? Apelează la Vivenda Smile, pentru ca întreg procesul de fixare a protezei să fie ca la carte, exact așa cum îți dorești. Vivenda Smile este o clinică la care trebuie să te gândești atunci când vine vorba despre protezele de acest fel.

Citește în continuare articolul și află motivele pentru care trebuie să apelezi la specialiștii de la Vivenda Smile pentru aplicarea unei danturi fixe în 24h.

Iată de ce trebuie să te gândești să mergi la clinica Vivenda Smile, dacă îți dorești o dantură fixă în 24h de calitate superioară:

  • Succes

Dacă alegi Vivenda Smile atunci când vine vorba despre dantura fixă în 24h, nu trebuie să-ți faci griji cu privire la rezultatul final al intervenției. Clinica noastră a  făcut fericiți numeroși pacienți care au ales acest serviciu, motiv pentru care succesul este unul garantat.

Suntem specializați cu privire la danturile fixe, așa că nu ai de ce să-ți faci griji, fiindcă nu există erori atunci când vine vorba despre noi.

  • Profesionalism

Clinica noastră dispune de cea mai performantă aparatură, astfel încât fiecare vizită în cabinet să fie o adevărată plăcere pentru pacienți. Lucrăm cu cele mai avansate produse, pentru ca fiecare pacient în parte să se simtă în siguranță și răsfățat de fiecare dată când pășește pragul clinicii.

Echipa este formată din medici cu studii stomatologice zdravene, iar pasiunea și devotamentul nu lipsește, atunci când vine vorba despre dentiștii Vivenda Smile.

Astfel, dacă îți dorești să ai parte de o experiență unică, foarte plăcută și profesională, alege clinica noastră, fiindcă succesul este garantat, indiferent de intervenția stomatologică realizată.

  • Empatie

Știm cum este să fii în rolul de pacient și ne tratăm fiecare client în parte cu foarte multă empatie, fiindcă aceasta este extrem de importantă în medicină, din punctul nostru de vedere. Astfel, dacă îți este frică de dentist, nu trebuie să-ți faci griji, fiindcă te facem noi să-ți placă să mergi să îți îngrijești dinții.

Este normal să vii în cabinet cu o oarecare frică, însă vei vedea că pe parcursul ședinței acestea va dispărea complet.

  • Comunicare

Ne place să menținem o comunicare activă cu pacientul, să-l informăm despre întreg procesul de fixare a danturii, deoarece considerăm că transparența și comunicarea sunt foarte importante atunci când vine vorba despre un astfel de serviciu.

Astfel, dacă îți dorești un dentist precum un prieten, apelează cu încredere la Vivenda Smile și nu vei regreta! Suntem siguri că fiecare experiență cu noi este plăcută, iar acest lucru se poate vedea și în recenziile lăsate de vechii pacienți.

În cele din urmă, nu mai sta pe gânduri, ci acționează chiar acum! Dacă simți că ai nevoie de o dantură fixă în 24h, sună și programează-te, astfel încât să te bucuri cat mai curând de dantura mult visată și dorită!

Distribuie :

Ai intrebari?

Nu ezita sa ne contactezi!

Ne găsești și aici!