Dinți ficși în 24 ore – 24 ore pentru o viață întreagă!

Ai pierdut toți dinții? Vrei să scapi de proteza mobilă? Îți dorești dinți ficși cu care să poți mânca din nou? Sistemul de implanturi dentare fixe este un concept modern prin care se restaurează în totalitate dantura pierdută cu dinți ficși. La Clinica Dentară Vivenda Smile, echipa noastră de specialiști realizează cu succes această tehnică inovatoare pentru ca pacientul să se poată bucura din nou de dinți ficși, în 24 de ore, și să își poată relua viața socială în timp record. Află care sunt etapele acestei intervenții și cât de sigură este această procedură chirurgicală.

Testimoniale

Ce spun pacienții despre sistemul Dinti Ficsi in 24 ore?

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile noastre și au fost foarte mulțumiți. De la tratamente dentare, la extracții chirurgicale, coroane și proteze dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat.

Sunt foarte mulţumită de ceea ce am lucrat la domnul doctor Gamureac Ion, lucrează foarte bine, iar raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

  Chirca Cristina Mihaela

  Personalul pregătit, preţuri bune şi explicaţii detaliate pentru orice intervenţie. Asta am constatat în urma unui implant dentar aici şi alte mici intervenţii. Recomand!

   Vasile Serbanica

   D-nul doctor Gamureac Ion este un stomatolog excepţional, sociabil şi mereu cu zâmbetul pe buze. Teama de a merge la stomatolog a dispărut după prima şedinţă.

    Tatiana Benea

    Recomand cu mare încredere! Dr. Ion este un medic stomatolog extraordinar de bun, care tratează pacienţii la cel mai înalt nivel de profesionalism, pe care rar îl mai întalneşti.

     Valeria Caraji

     Recomand pe d-nul doctor Gamureac Ion pentru profesionalism, răbdare şi "mâna uşoară", datorită căreia nu am simţit niciun discomfort. Mulţumesc!

      Ştefania Rădulescu

      fast and fixed
      Icon dentist Vivenda Smile

      De ce să alegi proteza dentară fixă?

      La clinica Vivenda Smile fiecare pacient se bucură de un mediu cald și primitor. Medicul specialist îți va pune la dispoziție toate informațiile, soluții moderne de tratament și te va ajuta să iei cele mai bune decizii.

      Tratament în doar 24h

      Implanturile dentare rapide asigură recuperarea şi funcţionalitatea totală în 24 ore, iar procesul de masticaţie este firesc și perfect funcţional.

      Zâmbetul perfect mult dorit

      O dantură nouă, sănătoasă, completă, de care te poţi bucura pe termen lung, chiar pentru tot restul vieţii.

      Fără durere

      Confort pe toată durata tratamentului: implanturile sunt inserate într-o singură zi, într-o intervenţie în care vei fi anesteziat.

      Reducerea costurilor

      Tratamentul mai scurt necesită mai puţine vizite la medicul stomatolog.

      Cui se recomandă acest tratament?

      Persoanelor care suferă de parodontoză
      Persoanelor purtătoare de proteze mobile
      Persoanelor care necesită restaurări dentare complete
      Persoanelor care mai au puţini dinţi rămaşi pe arcade (cu indicaţie de extracţie) sau chiar nici un dinte
      Persoanelor la care nu pot fi puse implanturi dentare clasice din cauza pierderii mari osoase (putându-se evita în acest fel procedurile complicate de adiţie osoasă)

      Etapele tratamentului Dantură fixă în 24h

      01

      Două şedinţe în 24 ore (lucrare fixă provizorie + implanturi)

      Faza 1consultație și etapa chirurgicală

      Ca prim pas, va fi necesară o consultație inițială și o serie de investigații precum radiografii panoramice, tomografii dentare, dupa care, specialiștii noștri îți vor prezenta planul de tratament. Ulterior, se introduc implanturile în os (etapă care va dura aproximativ două ore), se realizează posibilele adiții osoase necesare și se remodelează zona gingiei. În total vor fi 6 implanturi la nivelul maxilarului și/sau 4 la nivelul mandibulei. Nu-ți face griji în privința durerii, vei fi anesteziat local folosind o tehnică de ultimă generație, astfel nu vei simți deloc durere.

      Faza 2confecționarea și atașarea lucrărilor dentare provizorii fixe

      În această fază se va atașa lucrărea dentară provizoriie la doar 24 de ore după inserarea implanturilor. Vei putea folosi noua dantură imediat fără dureri și fără griji.

      02

      Ataşarea lucrării definitive (la 3-6 luni după implanturi)

      După perioada de osteointegrare (durează 4-6 luni, timp în care organismul depune os pe suprafețele implanturilor, asigurând stabilitatea lor pe termen lung), lucrarea provizorie va fi îndepărtată și va fi luată amprenta pentru cea definitivă. După montaj, această lucrare va putea fi folosită cără restricții pentru masticație.

      DANTURA FIXA PE 4 IMPLANTURI BASIC (extractii, 4 implanturi, 4 bonturi, lucrarea fixa provizorie)

       12500 lei

      DANTURA FIXA PE 4 IMPLANTURI PRO (extractii, 4 implanturi, 4 bonturi, lucrarea fixa provizorie)

      16500 lei

      DANTURA FIXA PE 6 IMPLANTURI BASIC (extractii, 6 implanturi, 6 bonturi, lucrarea fixa provizorie)

      16500 lei

      DANTURA FIXA PE 6 IMPLANTURI PRO (extractii, 6 implanturi, 6 bonturi, lucrarea fixa provizorie)

      19500 lei

      De ce să alegi clinica noastră pentru proteza dentară fixă?

      Calitate

      Suntem privilegiați să putem oferi cea mai cuprinzătoare și o actuală îngrijire pacienților noștri, executată la cele mai înalte standarde. Pregătirea la nivel profesional trebuie completată de o bună relație medic-pacient.

      Clinică modernă

      Oferim calitate atât în ceea ce înseamnă aparatură și cabinet modern, dar evident și când vorbim de echipa de medici. Specialiștii noștri lucrează cu tehnologie de ultimă generație.

      Devotament

      Fiecare membru al echipei este ghidat de pasiunea pentru ceea ce și-a ales ca profesie, și credem că aceasta constituie atuul principal al unui act medical fară compromis. Perfecționarea noastră nu se oprește niciodată.

      0
      Pacienţi mulţumiţi
      0 %
      Rată de succes
      0
      Tratamente reuşite
      0
      Ani de activitate
      Contactează-ne acum!

      Ce te reţine?

      Ține de demnitatea umană să avem dinți ficși indiferent de vârstă, iar în ziua de astăzi proteza mobilă nu este ultima soluție. Datorită tehnologiilor moderne și procedurilor revoluționare în stomatologie, pacienții au ocazia de a pleca din cabinet cu dinți ficși în doar 24 de ore. Fără durere și în completă siguranță sanitară.

      Ne găsești și aici!

      TRIMITE-NE UN MESAJ ACUM!

      Completează formularul de mai jos pentru a te programa la o consultație

      Vivenda Smile

      Clinică dentară

      Telefon

      075 89 89 888

      Consultaţie gratuită!

      Sună acum si programează-te la un consult gratuit pentru tratamentul Fast and Fixed!