Şoseaua Morarilor, 4C, Bloc H2, Bucureşti

Program: 09:00 - 18:00

Vivenda Smile Logo
075 89 89 888

Dantură fixă în 24h – Cât costă o restaurare completă a danturii?

Pierderea dinților reprezintă una dintre cele mai răspândite probleme la nivel național. 3 din 10 români nu mai au niciun dinte natural. Statisticile sunt influențate semnificativ de lipsa informării și a unei conduite riguroase în ceea ce privește vizita în cabinetul stomatologic. Prețul aferent unui tratament de Dantură fixă în 24h reprezintă, de asemenea, o problemă cu care se confruntă majoritatea pacienților. Există falsa impresie conform căreia intervențiile dentare sunt mult prea costisitoare și în același timp dureroase. Însă, tratamentul cu Dantură fixă, care presupune restaurarea completă a dinților în doar 24 de ore este o investiție avantajoasă. Tocmai datorită tehnologiei de ultimă generație pe care se bazează, prezintă numeroase beneficii. Nu există, însă, o sumă standard în ceea ce privește realizarea procesului.

Totuși, prețul final este influențat semnificativ de:

–       Dotările clinicii – Este mai mult decât evident că o clinică modernă îți poate oferi standarde înalte de confort și funcționalitate. Variantele care integrează tehnologii și tehnici de lucru de ultimă generație sunt cele care vor spori reușita tratamentului.

–       Experiența doctorului stomatolog – Pentru un medic dentist pregătit din punct de vedere profesional nu există jumătăți de măsură. Cu ajutorul lui, te vei bucura de un ambient plăcut și de un zâmbet impecabil. La Vivienda Smile vei doar specialiști în domeniu.

–       Istoricul medical – Este important, de asemenea, și traseul medical pe care l-ai avut de-a lungul timpului. De cele mai multe ori, cazurile sensibile sau care prezintă anumite afecțiuni nu pot opta pentru intervenția danturii fixe în 24h.

–       Măsurile de prevenție – În contextul actual, clinicile dotate cu măsuri de siguranță executate excelent sunt cele mai indicate.

De ce trebuie să ții cont înainte de a alege un tratament pentru Dantură fixă în 24h?

Prețul final al tratamentului pentru Dantură fixă în 24h ar trebui să reprezinte ultimul aspect de care să îți faci griji. Sănătatea dentară ar trebui să fie pe primul loc, indiferent de situație. Orice problemă care apare la nivelul cavității orale poate avea repercusiuni majore odată cu trecerea timpului. Căderea dinților, pe lângă problemele estetice, cauzează și probleme ale sistemului digestiv. Masticația nu se mai poate realiza normal, ceea ce te va determina să renunți la alimentele preferate. Dantura fixă în 24h devine soluția ideală în asemenea situații.

Iată câteva lucruri pe care nu le știai despre tratament și de care ar trebui să ții cont:

–       Fără durere – Chiar dacă pare o procedură complexă, integrarea dinților ficși nu îți va cauza senzații de disconfort. Intervenția este complet non-invazivă. Tratamentul va deveni, așadar, o experiență plăcută.

–       Restaurarea se realizează rapid – În doar 24 de ore te vei putea bucura de zâmbetul la care ai visat dintotdeauna. În cazul în care apar probleme poți anunța imediat medicul dentist.

–       Garantează standarde înalte de rezistență și durabilitate – Materialele utilizate pentru dinții ficși sunt recunoscute pentru caracteristicile excelente pe care le prezintă. Rezistă cu succes șocurilor diverse. Investiți își va merita cu siguranță toți banii.

Încă mai stai pe gânduri? Sănătatea orală este cea care contează în definitiv. Alege cu încredere tratamentul pentru Dantură fixă în 24h și bucură-te de avantajele numeroase pe care le prezintă!

Distribuie :

Ai intrebari?

Nu ezita sa ne contactezi!

Ne găsești și aici!