Şoseaua Morarilor, 4C, Bloc H2, Bucureşti

Program: 09:00 - 18:00

Vivenda Smile Logo
075 89 89 888

Dantura fixă în 24h: Cele mai importante avantaje pe care să le ai în vedere înainte de începerea tratamentului

Dacă ai nevoie de restaurare dentară masivă, este indicat să iei în vedere tratamentul Dantura Fixa in 24 ore, care este extrem de avantajos. Această procedură dentară vine la pachet cu o mulțime de beneficii, care nu trebuie trecute cu vederea. 

Citește în continuare articolul și află care sunt cele mai importante avantaje pentru care trebuie să suni de îndată în cabinetul dentar pentru o programare în acest sens. 

Iată care sunt cele mai mari beneficii pentru care trebuie să optezi pentru tratamentul Dantura Fixa in 24 ore:

  • Rapiditate

Tratamentul pentru Dantură fixă îți redă zambetul mult dorit în doar 24 de ore. Chiar dacă pare ireal, trebuie să știi că tehnologia a evoluat atât de mult, încât medicina dentară este pregătită să restaureze danturi în doar câteva ore. 

Acesta este cel mai mare avantaj al tratamentului danturii fixe în 24h, pentru care din ce în ce mai mulți pacienți optează în ultimul timp. 

  • Viață socială reluată imediat

De cele mai multe ori când oamenii nu au încredere în propria persoană ori nu se simt bine în pielea lor, evită contactul cu cei apropiați și cu prietenii. Cu alte cuvinte, aspectul danturii poate afecta viața socială. 

Cu toate acestea, dacă îți dorești  mult să nu stai departe de cei dragi și să petreci timp de calitate împreună cu amicii, oricând simți nevoia, alege tratamentul pentru dantură fixă. “Dantura Fixa in 24 ore” îți oferă șansa de a-ți relua activitatea socială în doar 24 de ore. 

  • Durabilitate

Chiar dacă dantura este restaurată în doar 24 de ore, acest lucru nu înseamnă că aceasta nu este durabilă. Tratamentul pentru dantură fixă oferă durabilitate și rezistență sporită, așa că nu ai motive să-ți faci griji. 

După finalizarea tratamentului poți mânca orice îți dorești, fără teama de a pierde dinții. În primele ore de la finalizarea procesului de restaurare este recomandat să eviți alimentele tari, dure, însă ușor, ușor poți mânca orice îți dorești, fără rețineri. 

  • Aspect impecabil

Tratamentul pentru dantură fixă în 24h te poate ajuta să obții zâmbetul pe care îl visezi, poate, din copilărie. Nu toți oamenii se bucură de dinți naturali perfecți, însă tratamentul pentru dantură fixă oferă un zâmbet de invidiat. 

Astfel, dacă îți dorești să primești complimente și aprecieri pentru aspectul danturii, dacă vrei să zâmbești oricând simți nevoia, fără rețineri și rușine, alege tratamentul pentru dantură fixă în 24h, fiindcă îți oferă un zâmbet superb. 

În cadrul acestui timp de tratament, îți alegi pe cont propriu culoarea și forma dinților. Astfel, rezultatul este întotdeauna unul extrem de satisfăcător. 

  • Costuri reduse

În momentul în care alegi tratamentul pentru dantură fixă în 24h pentru restaurarea mai multor dinți, cheltui mult mai puțini bani, decât în cazul în care optezi pentru varianta implanturilor clasice. Astfel, dacă vrei să te bucuri de o dantură funcțională, frumoasă și impecabilă, cel mai înțelept este să alegi tratamentul pentru dantură fixă. 

În cele din urmă, ține cont de toate aceste beneficii și alege tratamentul danturii fixe în 24h, pentru o dantură perfectă și o stare excelentă de spirit. 

Distribuie :

Ai intrebari?

Nu ezita sa ne contactezi!

Ne găsești și aici!