Şoseaua Morarilor, 4C, Bloc H2, Bucureşti

Program: 09:00 - 18:00

Vivenda Smile Logo
075 89 89 888

Coroana Zirconiu insurubata pe implant

1400 RON

Coroana zirconiu pe implant - Vivenda Smile

Detalii despre tratament

Coroana dentara insurubata este atasata de implantul dentar cu autorul unui surub care o fixeaza pe bontul implantului. Coroana are o mica deschidere pentru acces la surub, insa aceasta va fi acoperita la finalul lucrarii cu o plomba dintr-un material compozit, ceea ce o face in esenta invizibila.

Acest tip de coroana are ca avantaj principal faptul ca poate fi indepartata cu usurinta in caz de slabire sau fractura (din cauza muscaturii unui aliment dur, de exemplu), fara a fi deteriorata. Astfel, este posibila igienziarea, curatarea, inlocuirea surubului si evaluarea tesutului inconjurator, cu un risc minim de deteriorare a restaurarii existente.

Coroanele dentare insurubate sunt folosite de regula in cazul restaurarilor totale sau al celor care inlocuiesc molari, lucrari din zonele in care orificiile de acces la surub nu sunt vizibile.

0
Pacienţi mulţumiţi
0 %
Rată de succes
0
Tratamente reuşite
0
Ani de activitate
Testimoniale

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Vivenda Smile?

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile noastre și au fost foarte mulțumiți. De la tratamente dentare, la extracții chirurgicale, coroane și proteze dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat.

Sunt foarte mulţumită de ceea ce am lucrat la domnul doctor Gamureac Ion, lucrează foarte bine, iar raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

  Chirca Cristina Mihaela

  Personalul pregătit, preţuri bune şi explicaţii detaliate pentru orice intervenţie. Asta am constatat în urma unui implant dentar aici şi alte mici intervenţii. Recomand!

   Vasile Serbanica

   D-nul doctor Gamureac Ion este un stomatolog excepţional, sociabil şi mereu cu zâmbetul pe buze. Teama de a merge la stomatolog a dispărut după prima şedinţă.

    Tatiana Benea

    Recomand cu mare încredere! Dr. Ion este un medic stomatolog extraordinar de bun, care tratează pacienţii la cel mai înalt nivel de profesionalism, pe care rar îl mai întalneşti.

     Valeria Caraji

     Recomand pe d-nul doctor Gamureac Ion pentru profesionalism, răbdare şi "mâna uşoară", datorită căreia nu am simţit niciun discomfort. Mulţumesc!

      Ştefania Rădulescu

      Ne găsești și aici!