Şoseaua Morarilor, 4C, Bloc H2, Bucureşti

Program: 09:00 - 18:00

Vivenda Smile Logo
075 89 89 888

Coroana provizorie

200 RON

Coroana Provizorie - Vivenda Smile
Icon dentist Vivenda Smile

Detalii despre tratament

Coroanele dentare temporare sau provizorii sunt cel mai adesea utilizate pentru o scurta perioada, de obicei 2-4 saptamani. Totusi, exista anumite situatii cand o coroana temporara poate fi cea mai buna solutie pentru o perioada mai lunga de timp.

In cazul pacientilor cu un ritm foarte mare de degradare a dintilor, care nu este inca tinut sub control, este recomandata solutia coroanelor dentare temporare pentru un termen mai lung pana cand degradarea danturii este adusa sub control. Astfel, coroana temporara economiseste efortul financiar al pacientului pentru inlocuirea mai multor coroane dentare permanente, iar pe termen lung dintele sau implantul dentar respectiv este mai putin traumatizat fata de unele coroane permanente care pot fi foarte dificil de inlaturat.

0
Pacienţi mulţumiţi
0 %
Rată de succes
0
Tratamente reuşite
0
Ani de activitate
Testimoniale

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Vivenda Smile?

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile noastre și au fost foarte mulțumiți. De la tratamente dentare, la extracții chirurgicale, coroane și proteze dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat.

Sunt foarte mulţumită de ceea ce am lucrat la domnul doctor Gamureac Ion, lucrează foarte bine, iar raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

  Chirca Cristina Mihaela

  Personalul pregătit, preţuri bune şi explicaţii detaliate pentru orice intervenţie. Asta am constatat în urma unui implant dentar aici şi alte mici intervenţii. Recomand!

   Vasile Serbanica

   D-nul doctor Gamureac Ion este un stomatolog excepţional, sociabil şi mereu cu zâmbetul pe buze. Teama de a merge la stomatolog a dispărut după prima şedinţă.

    Tatiana Benea

    Recomand cu mare încredere! Dr. Ion este un medic stomatolog extraordinar de bun, care tratează pacienţii la cel mai înalt nivel de profesionalism, pe care rar îl mai întalneşti.

     Valeria Caraji

     Recomand pe d-nul doctor Gamureac Ion pentru profesionalism, răbdare şi "mâna uşoară", datorită căreia nu am simţit niciun discomfort. Mulţumesc!

      Ştefania Rădulescu

      Ne găsești și aici!