Şoseaua Morarilor, 4C, Bloc H2, Bucureşti

Program: 09:00 - 18:00

Vivenda Smile Logo
075 89 89 888

Coroana ceramica pe suport Zirconiu

1000 RON

Coroana Zirconiu - Vivenda Smile
Icon dentist Vivenda Smile

Detalii despre tratament

Coroana dentara are ca scop restaurarea unui dinte deteriorat. Coroanele pot fi cimentate pe suprafata dintilor naturali deteriorati sau cimentate ori insurubate pe implanturi dentare, dar pot face parte si dintr-o lucrare protetica de tip punte dentara.

Avantajele coroanelor ceramice pe suport de zirconiu:

 • Estetica superioara pe care o ofera suportul de zirconiu, fiind disponibil in diverse nuante apropiate de cele ale dintelui natural.
 • Se poate utiliza cu succes in orice zona a cavitatii bucale, integrandu-se perfect in arcada dentara.
 • Ca si tehnica de realizare, zirconiul este frezat computerizat, procedeul de obtinere fiind mult mai exact, nelasand loc erorii umane.
0
Pacienţi mulţumiţi
0 %
Rată de succes
0
Tratamente reuşite
0
Ani de activitate
Testimoniale

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Vivenda Smile?

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile noastre și au fost foarte mulțumiți. De la tratamente dentare, la extracții chirurgicale, coroane și proteze dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat.

Sunt foarte mulţumită de ceea ce am lucrat la domnul doctor Gamureac Ion, lucrează foarte bine, iar raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

  Chirca Cristina Mihaela

  Personalul pregătit, preţuri bune şi explicaţii detaliate pentru orice intervenţie. Asta am constatat în urma unui implant dentar aici şi alte mici intervenţii. Recomand!

   Vasile Serbanica

   D-nul doctor Gamureac Ion este un stomatolog excepţional, sociabil şi mereu cu zâmbetul pe buze. Teama de a merge la stomatolog a dispărut după prima şedinţă.

    Tatiana Benea

    Recomand cu mare încredere! Dr. Ion este un medic stomatolog extraordinar de bun, care tratează pacienţii la cel mai înalt nivel de profesionalism, pe care rar îl mai întalneşti.

     Valeria Caraji

     Recomand pe d-nul doctor Gamureac Ion pentru profesionalism, răbdare şi "mâna uşoară", datorită căreia nu am simţit niciun discomfort. Mulţumesc!

      Ştefania Rădulescu

      Ne găsești și aici!