Şoseaua Morarilor, 4C, Bloc H2, Bucureşti

Program: 09:00 - 18:00

Vivenda Smile Logo
075 89 89 888

Cele 5 stări pe care le poți experimenta după finalizarea tratamentului pentru Dantură fixă în 24 de ore

În cazul în care nu știi încă dacă să alegi sau nu tratamentul pentru dantură fixă în 24h pentru dantura ta este recomandat să citești articolul, astfel încât să afli ce tipuri de stări poate provoca acest tip de proteză.

Dantura fixă în 24h reprezintă o procedură de ultimă generație, care poate reda zâmbetul oricărei persoane ce nu dispune de toți dinții. Prin urmare, o astfel de procedură vine la pachet cu numeroase stări de bine.

Iată care sunt stările de care poți avea parte dacă alegi Dantura fixă în 24h:

  • Ușurare

Dacă de-a lungul timpului te-ai confruntat adesea cu diferite probleme dentare, printre care paradontoză, atunci cu siguranță Dantură fixă în 24h poate fi considerată precum o scăpare, o ușurare.

Astfel, proteza fixa îți poate provoca un sentiment eliberator, de relaxare totală, deoarece știi că prin intermediul acesteia vei putea sta la mare distanță de dentiști și de căderea dinților.

  • Satisfacție

Rezultatul danturii fixe în 24h este întotdeauna unul satisfăcător. Niciun pacient nu s-a remarcat a fi nemulțumit de aspectul final al danturii, așa că o astfel de proteză prezintă un succes garantat.

Dacă îți dorești să fii în sfârșit mulțumit de aspectul danturii tale, atunci este necesar să iei în considerare o astfel de procedură, care îți poate schimba zâmbetul într-un timp extrem de scurt.

  • Bucurie

Nimic nu se compară cu bucuria de a-ți transforma dantura în mod categoric. Dacă niciodată nu ți-a plăcut aspectul dinților tăi, vei vedea că după fixarea acestui tip de proteză îți vei schimba cu totul părerea.

Dantura fixă în 24h oferă bucuria tuturor pacienților care optează pentru această procedură. Zâmbetul devine mai larg ca niciodată, iar starea de bine se instalează garantat.

  • Mândrie

Nu-ți va mai fi rușine să zâmbești în public. Nimic nu te va mai reține în a-ți arăta sentimentele reale în fața întregii lumi. Cu ajutorul unei astfel de proteze te poți simți cu adevărat mândru de aspectul dinților tăi, motiv pentru care este mai mult ca sigur că vei începe să zâmbești mai mult și să te bucuri într-un alt mod de momentele frumoase din viața ta.

  • Apreciere

După finalizarea procesului de fixare a danturei fixe în 24h vei putea simți apreciere față de tehnologie și față de această procedură stomatologică. Acest tratament este recomandat persoanelor cu probleme severe din punct de vedere dentar, fapt pentru care pacienții care au întâmpinat adesea problemele stomatologice  pot simți apreciere maximă față de acest tip de proteză, care oferă multă liniște, fericire și succes.

În cele din urmă, dacă îți dorești să îți schimbi radical aspectul fizic și starea de spirit, este indicat să te orientezi spre dantura fixă în 24h care vine la pachet cu un cumul de stări de bine. Această proteză a reușit până acum să facă fericiți numeroși pacienți, iar următorul poți fi tu! Prin urmare, nu mai sta pe gânduri, ci apelează chiar acum pentru un consult și pentru demararea procesului de fixare a unei danturi în 24h!

Distribuie :

Ai intrebari?

Nu ezita sa ne contactezi!

Ne găsești și aici!