Şoseaua Morarilor, 4C, Bloc H2, Bucureşti

Program: 09:00 - 18:00

Vivenda Smile Logo
075 89 89 888

Bont protetic

500 RON

Bont protetic - Vivenda Smile

Detalii despre tratament

Exista 2 metode de realizare a implanturilor dentare:

Metoda tradițională de implantare, cu încărcare tardivă, prelungește durata tratamentul la 3-6 luni.

Metoda cu încărcare imediată este la fel de eficientă ca cea cu încărcare tardivă, diferența dintre cele două fiind durata lor. Prin procedura cu încărcare imediată, implantul se construiește într-o singură ședință, fără a afecta procesul de osteointegrare.

Ce este implantul dentar cu încărcare imediată?

Implantul dentar este compus din 3 elemente: șurub, bont protetic și coroană. Șurubul este inserat în os și actionează precum o rădăcină artificială a dintelui, oferind baza ce va susține unul sau mai mulți dinți artificiali, numiți coroane. Bontul protetic este elementul de legătură dintre șurub și coroana dentară. Coroana este dintele artificial, realizat la comandă pentru a se integra ca formă, culoare și estetică cu dinții naturali.

0
Pacienţi mulţumiţi
0 %
Rată de succes
0
Tratamente reuşite
0
Ani de activitate
Testimoniale

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Vivenda Smile?

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile noastre și au fost foarte mulțumiți. De la tratamente dentare, la extracții chirurgicale, coroane și proteze dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat.

Sunt foarte mulţumită de ceea ce am lucrat la domnul doctor Gamureac Ion, lucrează foarte bine, iar raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

  Chirca Cristina Mihaela

  Personalul pregătit, preţuri bune şi explicaţii detaliate pentru orice intervenţie. Asta am constatat în urma unui implant dentar aici şi alte mici intervenţii. Recomand!

   Vasile Serbanica

   D-nul doctor Gamureac Ion este un stomatolog excepţional, sociabil şi mereu cu zâmbetul pe buze. Teama de a merge la stomatolog a dispărut după prima şedinţă.

    Tatiana Benea

    Recomand cu mare încredere! Dr. Ion este un medic stomatolog extraordinar de bun, care tratează pacienţii la cel mai înalt nivel de profesionalism, pe care rar îl mai întalneşti.

     Valeria Caraji

     Recomand pe d-nul doctor Gamureac Ion pentru profesionalism, răbdare şi "mâna uşoară", datorită căreia nu am simţit niciun discomfort. Mulţumesc!

      Ştefania Rădulescu

      Ne găsești și aici!