Adiție osoasă

Aditie osoasa - Vivenda Smile
Icon dentist Vivenda Smile

Detalii despre tratament

Adiția osoasă este o procedură chirurgicală folosită pentru a reface osul pierdut și pentru a induce formarea de os nou. Scopul adiției osoase este pentru a oferi o bază solidă viitoarelor implanturi dentare, a mări zonele de os deteriorate și lipsă, și pentru a facilita creșterea de os nou

În majoritatea cazurilor, această procedură de creștere a volumului osos se realizează pentru a îndeplini condițiile pentru instalarea corectă și de înaltă calitate a implanturilor dentare.

Grefa osoasă funcționează ca o platformă sau un cadru pentru ca osul natural adiacent să crească. Peste mai multe luni, osul pacientului va înlocui materialul de adiție, care în cele din urmă este descompus și resorbit de corp.

0
Pacienţi mulţumiţi
0 %
Rată de succes
0
Tratamente reuşite
0
Ani de activitate
Testimoniale

Ce spun pacienții clinicii stomatologice Vivenda Smile?

Iată doar câteva dintre mărturiile pacienților care au avut încredere în serviciile noastre și au fost foarte mulțumiți. De la tratamente dentare, la extracții chirurgicale, coroane și proteze dentare, ei sunt cei cărora le mulțumim că ne-au ales ca parteneri în obținerea unui zâmbet la care au visat.

Sunt foarte mulţumită de ceea ce am lucrat la domnul doctor Gamureac Ion, lucrează foarte bine, iar raportul calitate-preţ este unul foarte bun.

  Chirca Cristina Mihaela

  Personalul pregătit, preţuri bune şi explicaţii detaliate pentru orice intervenţie. Asta am constatat în urma unui implant dentar aici şi alte mici intervenţii. Recomand!

   Vasile Serbanica

   D-nul doctor Gamureac Ion este un stomatolog excepţional, sociabil şi mereu cu zâmbetul pe buze. Teama de a merge la stomatolog a dispărut după prima şedinţă.

    Tatiana Benea

    Recomand cu mare încredere! Dr. Ion este un medic stomatolog extraordinar de bun, care tratează pacienţii la cel mai înalt nivel de profesionalism, pe care rar îl mai întalneşti.

     Valeria Caraji

     Recomand pe d-nul doctor Gamureac Ion pentru profesionalism, răbdare şi "mâna uşoară", datorită căreia nu am simţit niciun discomfort. Mulţumesc!

      Ştefania Rădulescu

      Ne găsești și aici!